Old Romania

Termeni și condiții

Datele noastre

SC Roger Raval Events SRL SRL
Str. Vasile Lucaciu, nr. 1/4, Târgu Mureș
Banca: Transilvania

Contul: RO81BTRL02701202A49976XX
J26/1885/2006
RO19248555
0742159705

Tarifele şi costuri de livrare

Preţurile afişate pe site includ TVA. În cazul cărţilor, acesta este de 5%, iar în cazul celorlalte produse este de 19%.

Preţurile afișate în dreptul produselor nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în funcţie de: greutatea produselor comandate și adresa de destinaţie la care vrei să trimiţi produsele.

Plata o vei face tu la curier, în momentul livrării produselor.

Nu facem livrări în afara ţării. De asemenea, nu se fac livrări parțiale, indiferent de statusul produselor comandate: vom aștepta să avem comanda integrală ca să expediem pachetul.

Disponibilitate și termen de livrare

Produsele din oldromania.com nu sunt pe stoc, ele fiind fabricate în funcție de comenzi. Acest lucru se datorează faptului că produsele sunt personalizabile, iar personalizarea se face în timpul procesului de producție.

Coșul nostru de cumpărături permite înregistrarea oricărei cantități pentru fiecare produs. În cazul în care dorești să achiziționezi o cantitate mai mare de 5 bucăți, te rugăm să ne transmiți solicitarea pe email, la

Odată cu finalizarea pașilor din coșul de cumpărături, se confirmă înregistrarea comenzii. Confirmarea expedierii se va face ulterior, după finalizarea procesării și pregătirii coletului.

Din momentul preluării pachetului de către firma de curierat, nu putem controla eventualele întârzieri care survin în procesul de livrare.

Produsele

Articolele listate pe site-ul oldromania.com conțin descrieri. În cazul în care ai primit un produs care nu corespunde cu ce ai vizualizat inițial pe site, vom înlocui cu un alt articol sau vom demara procesul de retur și restituire a sumei aferente.

Modalități de plată

Plata online cu cardul

După finalizarea cumpărăturilor, alegi plata online cu cardul, introduci datele cardului și vei fi redirecționat pe pagina/platforma procesatorului de plăți cu care colaborăm.

Salvarea cardului pe oldromania.com presupune respectarea politicilor de Securitate în vigoare. În acest sens, nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu va fi utilizată în mod abuziv, necesitând autentificare 3-D secure. Produsele de pe acest site sunt comercializate prin intermediul serviciului de plăți online oferit de Banca Transilvania.

Plata ramburs

Dacă alegi să plătești ramburs, vei preda curierului care îți livrează coletul suma datorată, în numerar. Îți reamintim că suma de plată este menţionată în factura primită pe adresa de mail înregistrată.

Plata prin OP

Poți alege să faci plata prin transfer bancar, pe baza e-mailului de confirmare a comenzii.
ATENŢIE! Pentru ca noi să putem procesa și livra comanda pe care ai făcut-o pe oldromania.com, este necesar ca tu să ne trimiți dovada transferului bancar prin e-mail, pe adresa , și, de asemenea, trebuie ca suma să fie vizibilă în contul nostru. Coletul va fi expediat doar după îndeplinirea celor două condiții.

Metode de livrare

Puteți opta pentru livrare la adresă, prin firma de curierat.

Oldromania.com colaborează cu Fan Courier. Livrările se fac doar pe teritoriul României.

Datele tale

Consultați Politica de confidențialitate.

Returnarea produselor

În acest sens, vom respecta prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 34/2015 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, prin care (numai în condiţiile actului normativ menţionat) aveți dreptul ca în termen de 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor să vă retrageți din prezentul contract.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi SC Roger Raval Events SRL, Str. Vasile Lucaciu, nr. 1/4, Târgu Mureș, 0742159705, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă sau, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere materialele deteriorate în urma manipulărilor greșite ale beneficiarilor. De asemenea, conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele personalizate în mod clar.

Garanţie, reclamaţii

Oricare ar fi reclamaţia, o poţi adresa la: .

Conținutul. Drepturile de autor

Pozele şi descrierile obiectelor de pe site sunt exemplificative. Ne străduim să fie cât mai apropiate cu produsul în sine, dar pot apărea unele discordanţe.

Întregul conţinut al site-ului oldromania.com (texte, imagini, elemente de grafică, coduri, scripturi etc) sunt proprietatea SC Roger Raval Events SRL, Str. Vasile Lucaciu, nr. 1/4, Târgu Mureș şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.

S-au bucurat de produsele “Old Romania”: