Old Romania

Politică de confidențialitate

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de SC Roger Raval Events SRL, în calitate de Operator al datelor personale pe care tu (în calitate de Persoană Vizată) ni le furnizezi, pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului oldromania.com și a altor tehnologii și unelte asociate prezenței online.

1. Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

SC Roger Raval Events SRL acționează în calitate de Controller al datelor personale pe care tu (în calitate de data subject) ni le furnizezi.

Oldromania.com colectează următoarele informații:
Numele si prenumele, adrese, numărul de telefon, adresa de email, adresa IP, comportamentul pe site-ul oldromania.com, interesele tale.

2. De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a vă furniza următoarele servicii:

 • Numele, prenumele, adresa și numărul de telefon pentru a factura și livra produsele și serviciile comandate de dumneavoastră. Livrarea se poate face prin mijloace proprii sau prin companii de curierat avizate de noi.
 • Adresa de email și numărul de telefon pentru a vă ține la curent cu statusul comenzii dumneavoastră, atât din partea oldromania.com cât și prin intermediul companiilor de curierat avizate de noi. Adresele de mail (dacă v-ați abonat la newsletter și ați confirmat abonarea prin email), pentru a vă trimite oferte generale și personalizate ale oldromania.com în general.
 • oldromania.com colecteaza informații demografice, cum ar fi: codul poștal, vârsta, sexul, interesele dvs., pentru a personaliza mesajele trimise dumneavoastră și/sau conținutul site-ului oldromania.com, pentru a spori relevanța mesajelor comerciale prin gruparea în funcție de criterii demografice și de preferințe
 • Crearea contului dvs pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dvs cu caracter personal. oldromania.com primește, de asemenea, și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP a dumneavoastră, în scopul de a spori securitatea datelor și a evita cazurile de acces cu rea intenție a site-ului sau serviciilor oldromania.com
 • informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în oldromania.com prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:
  • pagina sursă de unde provine vizita
  • adresa IP a vizitatorului
  • diverse acțiuni întreprinse în pagină (adaugă la favorite, votează etc) și rezultatul acestora
  • comentarii publicate pe site-uri
  • informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-urilor
  • termeni de căutare utilizați în site-uri

3. Ce facem cu aceste informații

Datele dvs sunt colectate de către SC Roger Raval Events SRL cu sediul în Str. Vasile Lucaciu, nr. 1/4, Târgu Mureș, 0742159705, , reprezentată prin Radu Bălaș.

Stocarea datelor se face în România, la unul din sediile sau punctele noastre de lucru sau la furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

(a) e prevăzut într-o dispoziție legală;
(b) protejează drepturile companiei oldromania.com sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
(d) protejează siguranța individului sau siguranța publică;
(e) aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.

– în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de oldromania.com, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
– în cazul în care oldromania.com fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, iar baza de date e transferată noului operator.
– în cazul în care oldromania.com devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus, veți fi anuntați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-urile oldromania.com.

4. Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul oldromania.com sau pe alte site-uri sau platforme deținute de SC Roger Raval Events SRL plus un an de la închiderea furnizării serviciului.

Închiderea furnizării serviciului se poate face:

 • la inițiativa Oldromania.com
 • la notificarea participantului cu privire la decizia de încetare a apartenenței la program

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informații cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

În cazul în care v-ați exprimat consimțământul pentru a vi se transmite newsletter la adresa dvs. de email va fi păstrată până veți alege să vă dezabonați. Dezabonarea se va putea face prin accesarea link-ului existent în fiecare newsletter.

5. Care sunt drepturile tale?

Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care Oldromania.com le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse.

În cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin email la . O persoană responsabilă va investiga plângerea și va lua legătura cu dvs. pentru a rezolva problema semnalată.

Dacă considerați în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.

S-au bucurat de produsele “Old Romania”: