Personalizabil
 • Carte cu coperte de lemn UNICAT în ROMÂNIA
  Carte cu coperte de lemn UNICAT în ROMÂNIA
 • Un album cu imagini vechi cum n-ai mai văzut poza
  Un album cu imagini vechi cum n-ai mai văzut poza
 • Cadoul ideal de protocol pentru partenerii de afaceri
  Cadoul ideal de protocol pentru partenerii de afaceri
 • ROMÂNIA ÎN IMAGINI, așa cum nu ţi-ai închipuit vreodata
  ROMÂNIA ÎN IMAGINI, așa cum nu ţi-ai închipuit vreodata

«Old Romania» este un produs destinat protocolului, are 158 de pagini full color, coperte de lemn gravate și legate manual de un cotor de piele. Tiparul este realizat pe carton striat (retro), care prezintă ușoare denivelări, asemănător papirusului.

Albumul "Old Romania" va fi dăruit partenerilor de viaţă ai participanţilor la ADUNAREA PARLAMENTARĂ NATO

MEDIAFAX.RO

Partenerii de viaţă ai participanţilor la AP NATO vor primi, din partea Senatului, câte un album intitulat "Old Romania", cu imagini şi date istorice şi georgrafice despre ţara noastră. "Am ales un album care este cu coperte de lemn, legat în piele, care conţine, după părerea noastră, date istorice, geografice, culturale extrem de utile pentru orice invitat care vine din străinătate", a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Ghervasie, director general al Direcţiei Generale Comunicare a Senatului.

 

De asemenea, Senatul va organiza pentru partenerii delegaţilor la AP NATO o excursie la Castelul Peleş şi una, în funcţie de vreme, la Muzeul Satului sau la Muzeul Naţional de Artă, toţi participanţii urmând să asiste la un spectacolul "Don Quijote made in Romania", care va avea loc la Operă.

Georgian Ghervasie a precizat că, în baza protocolului încheiat între Senat şi Camera Deputaţilor, Senatului i-au revenit în principal sarcini legate de activităţile social-culturale.

El a menţionat, în acest sens, cele două excursii, una dintre ele desfăşurându-se ori la Muzeul Satului, dacă vremea este favorabilă, ori la Muzeul Naţional de Artă, dacă este nefavorabilă, iar cealaltă la Castelul Peleş, în Sinaia.

 

"Acestea sunt activităţi care sunt în mod curent solicitate de la organizatorii de la AP NATO", a precizat directorul general.

"Organizăm şi recepţia şi spectacolul pentru toţi participanţii, care va avea loc la Operă şi va include un spectacol realizat şi produs de către Dan Puric, care se numeşte «Don Quijote made in Romania», care este un spectacol non-verbal, urmat de o recepţie care se va desfăşura în acelaşi loc", a precizat Georgian Ghervasie.

COMANDĂ ALBUMUL

"Old Romania”

Taxe poștale incluse, în România
 

Comandă acum

comanda
Contactează-ne pentru mai multe informaţii, 0742159705 !

Mesajul dumneavoastra a fost trimis cu succes.

Veti fi contactat de echipa Old Romania.

 

Carte cu coperte de lemn

UNICAT IN ROMÂNIA

souvenir orase vechi oldBucharest